1000 Mbit/s internet til en skarp pris

Hvis du er interesseret i at få hurtigt og stabilt internet uden irritationsmomenter og afbrydelser, er vores 1000 Mbit/s fibernetforbindelse det rigtige valg for dig.

Hos os får du lynhurtigt internet, der altid bare fungerer

Hos BOLIGNET er vores mission at levere en oplevelse, der er så god, at du nærmest ikke bemærker, at det er der. For det er lynhurtigt internet, der aldrig gør opmærksom på sig selv ved at være ustabilt, have udfald eller være nede.

Vi er altid til at tale med

Uanset, om du er en del af en andels- eller boligforening eller ønsker dig det bedste 1000 Mbit/s internet til en enkeltstående husstand, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kendetegnende for vores løsning er – ud over den tekniske kvalitet, hastighed og stabilitet – en personlig tilgang til service.

Vi er altid til at tale med, når du skal have den rigtige internetløsning, og det høje serviceniveau fortsætter naturligvis også, når du er blevet kunde hos os. Du behøver dog ikke at tage vores ord for det. På vores Trustpilot-side kan du læse mange gode historier fra kunder, vi har leveret 1000 Mbit/s fibernet til – eller internet i den hastighed, som den enkelte kunde har haft brug for.

Det er et produkt og en service, vi er meget stolte af – og derfor har vi også stor glæde af at se, at det er kendetegnende for langt størstedelen af de henvendelser, vi får.

Se om du kan få fibernet med hastighed op til
1000 Mbit/s i dit område

Selv om fibernettet er under hastig udbredelse i Danmark, er det dog ikke alle, der kan få det endnu. Det kræver, at der er lagt lyslederkabler i dit område, som kan trække den hurtige internetforbindelse.

Du kan dog hurtigt finde ud af, om du har mulighed for at få en fibernetforbindelse ved at taste din adresse ind i søgefeltet nedenfor. Så får du med det samme svar på, om vi kan hjælpe dig med at få lynhurtigt internet derhjemme.

Hyppigt stillede spørgsmål om vores 1000 Mbit fibernetforbindelse

1000 Mbit/s er hastigheden på dataoverførsel via din internetforbindelse målt i megabit per sekund. Jo højere tal, jo hurtigere transporteres data mellem dit eget internetstik og for eksempel Netflix’ servere, hvor deres film og serier ligger.

 

For at sætte lidt perspektiv på, hvor hurtigt 1000 Mbit/s er, kan en spillefilm på to timer i HD-kvalitet (4-5 gigabyte) overføres på cirka 40 sekunder. Her er der altså tale om lynhurtigt internet. Så hurtigt, at du også vil opleve det som et meget stabilt internet, hvor du ikke behøver at vente unødigt på underholdning eller filer.

Hvis I for eksempel er flere i husstanden og streamer film og video i høj opløsning, har videomøder fra hjemmearbejdspladsen eller dyrker gaming mv., er en hurtig internetforbindelse på 1000 Mbit/s det rigtige valg.

Internettet er blevet en vigtig del af vores hverdag, så det at have en stabil og velfungerende internetforbindelse er afgørende både i arbejdsliv og fritid.

Og hos BOLIGNET får du en stabil forbindelse!

Vores forbindelser har en oppetid på mere end 99,9 % og vi har overvågning af vores netværk 24/7 hele året rundt. Derudover har vi åbent i kundeservice på telefon, chat og mail, og du får direkte besked i vores BOLIGNET-app ved sjældne driftsforstyrrelser, der måtte være mv.

BOLIGNET er derfor et godt valg til dig, der ønsker dig en stabil internetforbindelse med en af de højeste hastigheder, der er tilgængelige på markedet lige nu.