Få lynhurtigt internet til din boligforening

Når vi leverer en løsning til en boligforening, er fokus altid rettet imod at tingene skal være i orden.

Vi prioriterer det tætte samarbejde og sikrer jer en høj kvalitet​​

Vi benytter kun autoriserede og organiserede installatører til at bygge vores netværk, da det er vores mange års erfaring, at vi derved sikre boligforeningerne de bedste løsninger.

Når vi skal levere en løsning til en boligforening, er fokus altid på at tingene skal være i orden og der er en professionel og god kommunikation til bestyrelsen og beboerne. Uanset om det er en helt ny løsning vi skal bygge fra bunden, eller vi skal erstatte en forældet løsning med nyeste teknologi, er fokus altid på at tingene skal være i orden.

Vi anskuer det som en totalomkostning for foreningen og det er meget dyrt at konstatere man har valgt den forkerte løsning, når beboerne først begynder at klage. Det drejer sig altid om pris og kvalitet – Også på den lange bane.de

BOLIG•NET kan tilbyde en komplet fibernet installation,
med lysledere op til hver eneste lejlighed. Med markante tilskud...

At opgradere sin internetløsning til fibernet med lysledere helt ud i de enkelte lejligheder, drejer sig om at fremtidssikre installationen langt ud i fremtiden. Efterspørgslen er i den grad steget markant, for både stabilitet og den nødvendige kapacitet og særligt beboere i etageejendomme har brug for en forbindelse der ikke påvirkes af andre kabler og ikke deles med naboerne. Sammen med et pålideligt internet, hvor kapaciteten langt ud i fremtiden er ubegrænset, får beboerne også tilbudt en abonnementsløsning konkurrenterne ikke kan matche.

Bestil et uforpligtende opkald

Du kan også vælge vores alternative løsning til fiber - PDS netværk

Boligforeningen ejer selv netværket, som installeres af  BOLIG∙NET og vores dygtige samarbejdspartnere.

BOLIG∙NET tilbyder naturligvis en rigtig fornuftig abonnementspris sammen med en skræddersyet servicepakke, der passer jeres behov.

Op til 1000Mbit

Netværket forsynes med fiber og der trækkes højhastigheds kobberkabler op til hver lejlighed.

BOLIG∙NET APP

Med vores får du adgang til særlige features og giver Bolignet mulighed for at hjælpe dig med dit trådløse internet. Vi kan bl.a. måle signal- styrken ud til de enheder, der er tilkoblet din router.
Udover det kan du nemt se dit abonnement og tilkøbe produkter.

Servicepakke

BOLIG·NET serviceaftale sikrer døgn- bemandet overvågning af kredsløbet til foreningen samt alt foreningens aktive udstyr, 24/7 hele året.

Bestil et uforpligtende opkald

Book vores auditorium!

Bolig∙Net tilbyder at stille et lækkert auditorium til rådighed når din boligforening skal holde generalforsamling.