Få lynhurtigt internet til din boligforening

Når vi leverer en løsning til en boligforening, er fokus altid rettet imod at tingene skal være i orden.

Vi prioriterer det tætte samarbejde og sikrer jer en høj kvalitet

Skal I etablere nyt netværk i foreningen, så er BOLIG∙NET den helt rigtige partner. Vi benytter kun autoriserede og organiserede installatører til at bygge vores netværk, da det er vores mange års erfaring, at vi derved sikrer boligforeningerne de bedste løsninger.

Hvis foreningen allerede har et eksisterende netværk, kan vi overtage driften af dette og sørge for hurtigt, stabilt og billigt internet til alle jeres beboere.

Når vi skal levere en løsning til en boligforening, er fokus altid på at tingene skal være i orden og at der er en professionel og god kommunikation til bestyrelsen og beboerne. Uanset om det er en helt ny løsning vi skal bygge fra bunden, eller vi skal erstatte en forældet løsning med den nyeste teknologi.

Vælg rigtigt første gang…

Internettet er som koldt vand i hanen, det skal bare fungere – og derfor skal i vælge BOLIG∙NET, så er der ingen klager eller utilfredse beboerne. Det vi oftest hører når vi ringer til en formand i en af vores foreninger omkring hvordan det går med internettet er faktisk: ”Det ved jeg ærlig talt ikke, for vi hører ikke noget”.

Og det er en succes for os!

BOLIG∙NET kan tilbyde en komplet fibernet installation,
med lysledere op til hver eneste lejlighed. Med markante tilskud...

At opgradere sin internetløsning til fibernet med lysledere helt ud i de enkelte lejligheder, drejer sig om at fremtidssikre installationen langt ud i fremtiden. Efterspørgslen er i den grad steget markant, for både stabilitet og den nødvendige kapacitet og særligt beboere i etageejendomme har brug for en forbindelse der ikke påvirkes af andre kabler og ikke deles med naboerne. Sammen med et pålideligt internet, hvor kapaciteten langt ud i fremtiden er ubegrænset, får beboerne også tilbudt en abonnementsløsning konkurrenterne ikke kan matche.

Bestil et uforpligtende opkald

Du kan også vælge vores alternative løsning til fiber - PDS netværk

Boligforeningen ejer selv netværket, som installeres af  BOLIG∙NET og vores dygtige samarbejdspartnere.

BOLIG∙NET tilbyder naturligvis en rigtig fornuftig abonnementspris sammen med en skræddersyet servicepakke, der passer jeres behov.

Op til 1000Mbit

Netværket forsynes med fiber og der trækkes højhastigheds kobberkabler op til hver lejlighed.

BOLIG∙NET APP

Med vores får du adgang til særlige features og giver Bolignet mulighed for at hjælpe dig med dit trådløse internet. Vi kan bl.a. måle signal- styrken ud til de enheder, der er tilkoblet din router.
Udover det kan du nemt se dit abonnement og tilkøbe produkter.

Servicepakke

BOLIG·NET serviceaftale sikrer døgn- bemandet overvågning af kredsløbet til foreningen samt alt foreningens aktive udstyr, 24/7 hele året.

Bestil et uforpligtende opkald