Fra god idé til
solid internet-succes

I 2001 boede selskabets grundlæggere i en boligforening med 179 andre beboere, hvor langt de fleste  af beboerne ønskede en langt højere kvalitet / stabilitet på foreningens internet-forbindelse.

Det var startskuddet til den første af rigtig mange foreningsløsninger, hvor alle beboerne i en boligforening kunne nyde godt af stabilt og hurtigt internet. Med over 20 år på bagen og en teknologisk udvikling der brager afsted, har BOLIGNET formået at holde fingeren på pulsen, og har i dag løsninger der inkluderer fremtidssikret løsninger, med dedikeret lysleder helt ud til de enkelte lejligheder. 

Med en revolutionerende kunde APP, som er nøglen til en enkel og bekvem internetoplevelse, kan BOLIGNET, som en af de få udbydere,  teste kundens WiFi miljø helt ud til den enkelte enhed i lejlighederne. 

Når kun det bedste er godt nok.

Danmarks første udbyder af CO₂-neutralt internet

Klimaet på jorden er konstant under voldsom pres fra det moderne samfund, og vi bør alle tage et ansvar for at passe bedre på miljøet.

Vi i BOLIG∙NET tager vores del af ansvaret, og er en af de meget få udbydere der har valgt at bruge CO₂ neutral energi til drift af hjemmeside m.m.

Vi søger løbende dygtige og engageret medarbejdere.

Vi udvider løbende vores aktiviteter, og modtager meget gerne dit CV til vores jobbank.
Du er derfor også velkommen til at søge uopfordret på job@bolignet.dk

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt vores kundeservice, og få hjælp ti at komme videre. Du kan kontakte os alle hverdage 8:00-16:00.

Send e-mail
Ring til os
Chat med os

Børsen Gazelle
2010

Børsen Gazelle
2011

Børsen Gazelle
2020