7 grunde til at få fibernet fra BOLIG·NET i
boligforeningen

Der er vist ingen tvivl om, at fibernet er fremtidens internet. 

Det er en stabil og lynhurtig forbindelse, som nemt dækker selv de mest krævende boligforeningers behov for internet. Men hvem skal levere fiberforbindelsen til jeres boligforening? Dét er spørgsmålet. 

Her får du 7 grunde til at vælge BOLIG∙NET som internetleverandør:

Op til 1000/1000 Mbit fra 99 kr. om måneden

I får ekstremt høje hastigheder til meget lave priser hos os. Faktisk kan de fleste få hurtigere fibernet for de samme eller færre penge, end de betaler i dag.

Danmarks bedste kundeservice

I kan få hjælp på telefon, chat og e-mail alle hverdage fra kl. 8-17 og på chat lørdag fra kl. 10-12. I gennemsnit er ventetiden på telefonen under 20 sekunder.

Sikker og stabil fiberforbindelse

Vores netværk har en oppetid på 99.97 %. Det er tårnhøjt, og kun muligt, fordi vores specialister overvåger teknikken 24 timer i døgnet, året rundt.

Fiberforbindelsen tilpasses til jeres behov

Fortæl os om jeres ønsker og behov, så tilpasser vi hele netværket efter det. På den måde får I en skræddersyet løsning, hvor I kun betaler for det, I har brug for.

Vi afregner med hver enkelt beboer

Den enkelte beboer kan selv vælge, om han/hun vil have fibernet, og i så fald hvilken hastighed. Vi sørger for at afregne direkte med dem, der vil, så der ikke er nogen administration.

Nye beboere tilslutter sig selv på 2 minutter

Det er nemt og hurtigt for nye beboere at tilslutte sig på vores hjemmeside. Hvis nogen alligevel har brug for hjælp til opstart, sender vi gerne en tekniker.

Overblik ved hånden med app fra BOLIG∙NET

Alle kan hente vores gratis app og ændre abonnement, se deres faktura, opdatere betalingskort, se aktuel driftsstatus og meget mere.

Bestil et uforpligtende tilbud

Det er nemt at få fibernet fra BOLIG∙NET, for vi sørger for det hele. 

Når du har bestilt et tilbud, bliver du ringet op af en rar og dygtig foreningsrådgiver. Han vil spørge dig om hvilke behov og ønsker I har til fibernet i jeres boligforening, og så laver han et tilbud ud fra det. 

Du får tilbuddet via e-mail, og takker I ja, så trækker vi i arbejdstøjet: