Telefonabonnementer

Til dig, der foretrækker fastnettelefonen.

Er du træt af tårnhøje telefonregninger?

Det er vi også, og derfor har vi skabt tre telefonabonnementer som alle er billige alternativer til dyre fastnetabonnementer.

Faktisk koster de kun 0 kr., 49 kr. og 99 kr., så vi tør godt sige, at du kan få Danmarks billigste fastnetabonnement hos os.

Du kan læse om dem alle og finde det rette for dig her på siden.

Ren Tale mobil

Det rigtige valg for dig, der ønsker friheden til at foretage ubegrænsede opkald til alle danske mobil- og fastnetnumre uden at bekymre dig om regningen. Du betaler kun 99 kroner og opkaldsafgifter hver måned – uanset hvor meget du taler.

Ren Tale

Det rette for dig, der ofte har lange samtaler med andre, der har fastnettelefoner. Prisen er nemlig den samme, uanset om I taler 1, 6, 125 eller flere timer på en måned. Ringer du til mobiltelefoner eller udlandet, betaler du en fast lav minuttakst og opkaldsafgift for dine samtaler.

Tale

Det rette for dig, der vil kunne ringe til familier og venner i ny og næ, og samtidigt vide, at de kan ringe til dig, når som helst. Det giver både frihed og tryghed. Du betaler intet månedligt abonnement, men blot en fast og meget lav minuttakst for de samtaler du har.

Fastnettelefon eller mobiltelefon?

Selvom mange har en mobiltelefon i dag, så er der faktisk en række fordele ved at at vælge en fastnettelefon.

Her får du 3 af dem:

1

Tryghed

Mange – særligt ældre – kan godt lidt tanken om at have en fastnettelefon i hjemmet. Den bliver aldrig væk og den er nem at bruge.

2

God dækning

Mobildækningen bliver bedre og bedre, men det sker, at der er huller. En samtale på en fastnettelefon er altid skarp uden knas på linjen.

3

Den virker altid

I modsætning til en mobiltelefon, har en fastnettelefon ikke brug for at blive ladt op. Når strømmen er sat til, så virker den, indtil du slår den fra igen.

Alt det kræver for at komme i gang med Danmarks billigste
fastnetabonnementer, er en telefonadapter.

Den er nem at tilslutte, og du kan bestille den med, når du bestiller hos os.