BOLIG∙NET App

Vi har samlet alt det du skal vide om dit abonnement i BOLIG∙NET app.

Du kan se din faktura, ændre dit betalingskort, blive opdateret på aktuel driftsstatus i nærområdet og meget, meget mere.

Det giver mening, synes vi.

Kundeanmeldelser

Tina P.
Kundeservice og internet som er i top
Læs mere
Vores internet kører altid som det skal, og meget sjældent er der udfald. Og ellers er der noget galt, så er de på kundeservice altid hjælpsomme og får det hele op og køre igen hurtigt.
Lars L.
Hvis der er nogle der er super servicemindede...
Læs mere
Hvis der er nogle der er super servicemindede, så er det inde hos BOLIG∙NET. Det er der mange virksomheder, der kunne lære noget af. De er UNIKKE!
Sune K.
Kunne man give BOLIG∙NET 10 stjerner...
Læs mere
Kunne man give BOLIG∙NET 10 stjerner, så ville jeg uden tøven tildele dem alle.
Frank J.
Hurtigt. Effektivt. Nemt.
Læs mere
Tak for en fantastisk service, med en hurtig og nem instruktion. Man frygter altid når man kontakter en kundeservice, da der tit er lang ventetid, men her kommer man lynhurtigt ind til den korrekte medarbejder, som bare venter på dig, indtil tingene virker. Tak for hjælpen BOLIG∙NET.

FAQ

Ja. Den er gratis og helt reklamefri.

Ja. Når du gør det i app’en, bliver dine oplysninger også opdateret andre steder.

Ja. App’en kan nemt bruges af både yngre og ældre personer. Den er også hurtig, så du slipper for irriterende ventetid.

Ja. Du kan hente den til iPhones i App Store, og til Android-telefoner i Google Play Store. Søg efter BoligNet App for at finde den.

Du kan bruge Visa, Mastercard og Maestro til at betale dine regninger i dag. Der vil blive tilføjet flere betalingskort i fremtiden.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre app’en til gavn for vores kunder, og derfor sender vi løbende opdateringer ud.

Vores kundeservice hører meget gerne om dine gode idéer, hvis du har oplevet en fejl eller lignende. Kontakt dem på tlf. 70277067 eller kundeservice@bolignet.dk.

Ja. Vi har samlet alt det bedste fra Mit BoligNet og Bolignet.app og tilføjet en række smarte funktioner, som gør det endnu nemmere for dig at få administrere dit abonnement – både derhjemme og på farten.

Har du andre spørgsmål

Du kan kontakte vores kundeservice på: