Bestil fibernet fra 199 kr.

Vil du have fuld fart for pengene,
så bestil fibernet hos BOLIG∙NET

Hjælp til bestilling af fibernet?

  Ring til os på 70277067 eller indtast dit telefonnummer, og bliv ringet op af en af vores rare medarbejdere i en fart.  

Kundeanmeldelser

Tina P.
Kundeservice og internet som er i top
Læs mere
Vores internet kører altid som det skal, og meget sjældent er der udfald. Og ellers er der noget galt, så er de på kundeservice altid hjælpsomme og får det hele op og køre igen hurtigt.
Lars L.
Hvis der er nogle der er super servicemindede...
Læs mere
Hvis der er nogle der er super servicemindede, så er det inde hos BOLIG∙NET. Det er der mange virksomheder, der kunne lære noget af. De er UNIKKE!
Sune K.
Kunne man give BOLIG∙NET 10 stjerner...
Læs mere
Kunne man give BOLIG∙NET 10 stjerner, så ville jeg uden tøven tildele dem alle.
Frank J.
Hurtigt. Effektivt. Nemt.
Læs mere
Tak for en fantastisk service, med en hurtig og nem instruktion. Man frygter altid når man kontakter en kundeservice, da der tit er lang ventetid, men her kommer man lynhurtigt ind til den korrekte medarbejder, som bare venter på dig, indtil tingene virker. Tak for hjælpen BOLIG∙NET.

Oftest stillede spørgsmål

Ja. Du kan bestille via formularen ovenfor. Vær opmærksom på, at du selv skal opsige dit nuværende abonnement og tage højde for eventuel opsigelsesperiode, når du vælger startdato for dit nye internet.

Formentlig. De fleste husstande kan få hurtigere internet for de samme eller færre penge hos BOLIG∙NET, end de betaler i dag. Klik her for at se dine muligheder eller kontakt os for at høre nærmere.

Du kan selv vælge dato for, hvornår dit nye internet skal starte eller blot vælge hurtigst muligt. Når du har valgt og bestilt, får du den endelige startdato tilsendt via e-mail efter et par dage.

Vi sender en tekniker, som gratis etablerer fibernet hos dig. Bestil blot som normalt via formularen ovenfor. Herefter bliver du kontaktet via telefon for at aftale en dato for, hvornår arbejdet skal udføres.

Indtast din adresse her og få svar på 10 sekunder.

Ja, den er inklusiv, når du vælger Premium Fiber. Vælger du Basis Fiber, kan du tilføje en router til dit abonnement via appen.

300 Mbit er meget hurtigt internet, og det helt rette valg for langt de fleste mennesker. Mobilt bredbånd (4G), ADSL og andre ældre typer af internet, når ikke en moderne 300 Mbit fiberforbindelse til sokkeholderne.

Med andre ord: En 300 Mbit fibernetforbindelse er lynhurtig, og rigeligt til, at 4 personer kan surfe, læse nyheder, tjekke e-mails, spille online og streame film og musik uden forstyrrelser.

Ja, det kan det være. En fiberforbindelse på 1000 Mbit er internettets svar på en fuldblods racerbil: Den er spækket med rå kraft, og du kan presse den til det yderste, uden at den brokker sig det mindste.

Med andre ord: En 1000 Mbit fibernetforbindelse er ultrahurtig, og mere end rigeligt til at 10+ personer kan surfe, spille online og streame løs uden begrænsninger.

Appen giver dig overblik over dit abonnement og et væld af smarte funktioner. Du kan f.eks. se din faktura, skifte betalingskort, tilføje routerleje til dit abonnement og blive opdateret på aktuel driftsstatus i dit område.