Få lynhurtigt fibernet til din boligforening

Når vi leverer en løsning til en boligforening, er fokus altid rettet mod at tingene skal være i orden. Gennem en tæt personlig dialog hjælper vi dig med at oprette en individuel aftale, der giver bedst mulig mening for jeres forening og giver sikkert, stabilt og hurtigt internet til hele jeres fællesskab.

Award icon

Vi prioriterer det tætte samarbejde og sikrer jer en høj kvalitet

Skal I etablere nyt netværk i foreningen, er BOLIGNET den helt rigtige partner. Vi benytter kun autoriserede og organiserede installatører til at bygge vores netværk. Hos BOLIGNET har vi mange års erfaring med at etablere fibernet til boligforeninger gennem en gennemprøvet proces, der sikrer boligforeningerne de bedste løsninger og kollektive aftaler, der fungerer for alle.

Behold det netværk, I allerede bruger i jeres forening

Hvis jeres forening allerede har et eksisterende netværk, kan vi overtage driften og sørge for hurtigt, stabilt og billigt internet via fiber til alle jeres beboere. Vi er grundlagt på tanken om at levere det bedste fibernet til boligforeninger, da vi opdagede, at de ønskede ydelser manglede hos eksisterende udbydere. Derfor føler vi os sikre på, at vi også har den rigtige løsning til dit behov – en løsning med lynhurtigt fiberbredbånd, let administration og exceptionel kundeservice.

Vores speciale er at levere det bedste internet til alle husstande i hele ejendommen

Når vi skal levere en løsning til en boligforening, er fokus altid på at tingene skal være i orden og at der er en professionel og god kommunikation til bestyrelsen og beboerne. Det gælder uanset, om det er en helt ny løsning, vi skal bygge fra bunden, eller vi skal erstatte en forældet løsning med den nyeste teknologi.

Vælg en fremtidssikret løsning

Internettet er som koldt vand i hanen. Det skal bare fungere – og derfor skal I vælge BOLIGNET. Så er der ingen klager eller utilfredse beboerne. For det vi oftest hører, når vi ringer til en formand i en af vores foreninger og hører, hvordan det går med internettet, er faktisk: ”Det ved jeg ærlig talt ikke, for vi hører ikke noget”.

Bestil Bestil et uforpligtende opkald her

BOLIGNET kan tilbyde en komplet fibernetinstallation med lysledere op til hver eneste lejlighed med markante tilskud

At opgradere sin internetløsning til fibernet med lysledere helt ud i de enkelte lejligheder, drejer sig om at fremtidssikre installationen.

Efterspørgslen er i den grad steget markant, for både stabilitet og den nødvendige kapacitet og særligt beboere i etageejendomme har brug for en forbindelse, der ikke påvirkes af andre kabler og ikke deles med naboerne.

Sammen med et pålideligt internet, hvor kapaciteten giver hver beboer mulighed for problemfri streaming samt at surfe, game og arbejde ubegrænset døgnet rundt, får beboerne også tilbudt en abonnementsløsning konkurrenterne ikke kan matche.

Magenta Housing

Den alternative løsning til fiber

Boligforeningen ejer selv netværket, som installeres af BOLIGNET og vores dygtige samarbejdspartnere. Vi tilbyder naturligvis en rigtig fornuftig abonnementspris sammen med en skræddersyet servicepakke, der passer jeres behov.

Op til 1000 Mbit

Netværket forsynes med fiber og der trækkes højhastigheds-kobberkabler op til hver beboer i ejendommen.

BOLIGNET APP

Med vores app får du adgang til særlige features og giver Bolignet mulighed for at hjælpe dig med dit trådløse internet i boligen. Vi kan blandt andet måle signalstyrken ud til de enheder, der er tilkoblet din router. Ud over det kan du nemt se dit abonnement og tilkøbe produkter. Servicepakke

Servicepakke

BOLIGNET serviceaftale sikrer døgnbemandet overvågning af kredsløbet til foreningen samt alt foreningens aktive udstyr 24/7 hele året.

Hyppigt stillede spørgsmål om internet til boligforeninger

Først skal vi tale sammen og finde ud af, om I allerede har fibernet installeret, som Bolignet vil kunne levere internet igennem. Hvis ikke det er tilfældet, skal der etableres et nyt fibernet. Her bruger vi oftest Kemp og Lauritzen som underentreprenører, da det er vigtigt for os at arbejdet udføres i topklasse, og at foreningen er fuldt ud tilfredse med det udførte arbejde.

Bolignet kan både stå for etableringen af nyt fibernet, samt overtage driften og leverance af fibernet på allerede eksisterende netværk i hele Danmark.

 

Ved etablering af nyt fibernet er der frit valg mellem selv at betale og eje det nye netværk, og alternativt kan vi hjælpe jer med formidling af en ekstern netejer (for eksempel TDC NET eller Global Connect), som vil stå for betaling og etableringen af netværket, mod en lidt højere månedlig ydelse, end hvis I selv betaler for og ejer netværket.

 

Der kan være fordele ved både at eje selv og ved at have en ekstern ejer af fibernettet, og vi er eksperter i (i tæt dialog med jer) at finde præcis den løsning, der er bedst i jeres tilfælde.

 

Hvis I allerede har et netværk i foreningen, nyt eller ældre, kan Bolignet overtage driften af dette, og selvfølgelig levere lynhurtigt fibernet til alle jeres beboere. Vi laver både kollektive aftaler hvor alle beboere har fibernet, og individuelle aftaler hvor det kun er de tilmeldte lejligheder, der får fiber tilkoblet.

For at få fibernet i jeres boligforening, skal man først og fremmest have fiberkabler helt op til hver enkelt lejlighed. Disse kabler ender typisk i et ”teknikrum” (ofte placeret i kælderen eller på loftet) også kaldet et krydsfelt. Det er i krydsfeltet, at fiberen kommer ind til andels- eller boligforeningen, og herfra fordeles internettet ud til de enkelte lejligheder, der har abonnement.

 

”Sammen er vi stærke” er en grundsten i Bolignets historie. For det var netop de meget dyre individuelle internetforbindelser for 20-25 år siden, der gjorde at vi etablerede vores forretning for simpelthen at være den bedste leverandør til andels- og boligforeninger.

 

Ved at samle alle beboere på ét netværk står man meget stærkere over for en udbydere, end hvis beboerne enkeltvis skal ud og købe en forbindelse hver især med hvert sit abonnement. For udbyderen (for eksempel Bolignet) er der stordriftsfordele ved at få en hel boligforening som kunde, noget der selvfølgelig skal falde tilbage til foreningens beboere, med højere hastigheder og lavere priser til følge.

udgangspunkt i din situation og dit aktuelle behov.