Fiberinternet | Lynhurtigt internet op til 1000 Mbit

Læs om muligheden for at få en stabil og hurtig forbindelse, der dækker alle dine behov
for lynhurtigt internet. Priser fra kun 100 kr. om måneden.

lynhurtig og stabil internetforbindelse med fibernet

I en verden, hvor flere og flere enheder er forbundet til internettet og kræver høj hastighed og stabilitet for at levere information og underholdning med lynets hast, er internet via fibernet den optimale løsning.

Med en hastighed på 1000 Mbit/s kan du nemt streame udsendelser fra enhver tv-pakke i den højeste opløsning flere steder i boligen, mens der måske samtidig spilles krævende spil eller uploades eller downloades større filer over samme forbindelse.

family-and-fibernet

Vi sørger for, at det hele altid fungerer

Vælg fibernet fra Bolignet for en løsning, der fungerer så godt, at du næsten glemmer, at den er der. Fordi, det altid bare fungerer. Derfor er fiber fremtiden – og med en lynhurtig internetforbindelse behøver du ikke at vente på din adgang til den digitale verden. Med en oppetid på over 99,9 % er vores service, der er baseret på den bedste tilgængelige teknologi, skabt til den moderne bolig, der har et stort behov for at internettet altid bare fungerer.


– Så hvad venter du på?

Bestil et uforpligtende opkald, hvor du kan høre mere om muligheden for at få fibernet

Vi er en internetudbyder, der har specialiseret os i at levere gode løsninger både til boligforeninger og enkeltstående husstande. Derfor vil vi rigtigt gerne tale med dig, så vi har mulighed for at hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der fungerer bedst for dig.

Indtast dine oplysninger i kontaktformularen nedenfor. Så ringer en af vores venlige medarbejdere dig op for at give dig et bud på det bedste internet til din bolig. Det er den hurtigste vej til et bedre internet, der dækker alle behov for de mennesker, der er på samme netværk som dig.

Undersøg om der er lagt fibernet i dit område

Selvom fibernet med længder er den bedste teknologi, hvad hastighed og stabilitet angår, er det på nuværende tidspunkt ikke alle, det er tilgængeligt for. Udrulningen af fibernet er en krævende proces, der kræver, at de optiske kabler er gravet ned tæt på din bolig. Selvom processen er i fuld gang, er det på nuværende tidspunkt ikke alle steder i Danmark, der har adgang til at få en lynhurtig forbindelse gennem fibernet.

Se, om din bolig er på listen med blot et enkelt klik

Se, om din bolig er på listen med blot et enkelt klik
Hvis du gerne vil vide, om du kan få fibernet i din bolig eller i din boligforening, er det dog supernemt at undersøge. Det eneste som du skal gøre, er at indtaste din adresse i søgefeltet nedenfor. Så kan du med det samme se, om din bolig er klar til at modtage den hurtigste internetforbindelse, der er på markedet lige nu.

Housing

Se om du kan få fiber til din egen bolig

thumbs up

Godt fibernet med fokus på og pris, service og kvalitet

Vi er en forholdsvist lille internetudbyder, som er grundlagt på idéen om at lave den bedste internetløsning til boligforeninger – netop fordi, at vi så, at der var brug for en, der forholdt sig brugerens og foreningens individuelle behov. Derfor bør du overveje at vælge fibernet fra os, hvis du gerne vil have en internetudbyder, som altid er til at tale med, og som vægter kvaliteten af det leverede produkt enormt højt.

Vores kunder er rigtigt glade for det, vi kan levere

Vi er stolte af det, vi laver og leverer. Desuden har vi også den store fornøjelse, at mange af vores eksisterende kunder er meget glade for den løsning, de har, og den service de får hos os. Det er også noget, som afspejler sig i nogle af de mange tilkendegivelser vi får på anmeldelsesplatforme som for eksempel Trustpilot.

Set udpluk af udtalelser fra kunder, som har fået internet via BOLIGNET

15/04-2024
Vældig tilfreds og taget god hånd om
Læs mere
Indtil nu er jeg vældig tilfreds. Skiftet fra den gamle leverandør gik smertefrit og jeg vidste hele vejen, hvad der skulle/ville ske. Blev ringet op af kundeservice efter en uges tid for at høre om alting var som det skulle være. Jeg føler jeg er i trygge hænder...
16/4-2024
Mega stabilt
Læs mere
Jeg har været kunde i mange år efterhånden, og jeg har intet at klage over. Jeg kan ikke huske hvornår min fiber har været nede. så det er mega stabil. Vi bruger internet ca 18 timer, i døgnet, men har ikke fortrudt jeg byttede Nord-Lys fiber med Bolig-Net,
8/4-2024
Stabilt, billigt internet og god service
Læs mere
Man får ret billigt internet, og det er stabilt. Deres kundeservice er god - de ringede mig uopfordret op for at høre om jeg var tilfreds eller havde brug for hjælp.

Find flere gode anmeldelser online

Har du lyst til at dykke ned i nogle af de mange kundehistorier, er du velkommen til at gå på opdagelse i vores mange anmeldelser, inden du beslutter dig for at kontakte os og høre mere om muligheden for at få hurtigt internet fra os.

Hyppigt stillede spørgsmål om fibernet fra BOLIGNET

Fibernet er internet leveret via lyslederkabler helt ind til den enkelte bolig. Da forbindelsen er optisk og på den måde transporterer data via lys, foregår alt, hvad du skal bruge internettet til derhjemme med lysets hast. Der er derfor tale om et hurtigt og stabilt internet, som dækker ethvert behov i husstanden – uanset hvor mange I er, og hvad I skal bruge jeres netforbindelse til. Det gælder for eksempel lynhurtig streaming af tv-pakker i 4K-opløsning til mange enheder, gaming, hvis du skal foretage videoopkald eller download og upload af større filer. Alt sammen noget, der kræver en hurtig og stabil forbindelse.

Selve lyslederkablet består indvendigt af en masse optiske fibre, der er lige så tynde som hårstrå, deraf navnet ”fibernet”. De optiske fibre er omsluttet af en beskyttende kappe, som er med til at sikre, at der ikke opstår interferens på kablet i samme grad som for eksempel de ældre kobberkabler.

Fibernet er derfor en utroligt hurtig og stabil teknologi, som giver dig som bruger den allerbedste oplevelse af internettet. Hastigheden på fibernet fra Bolignet er i øjeblikket på 1000 Mbit/s, og vores tekniske infrastruktur er klar til fremtiden, som helt sikkert byder på endnu hurtigere forbindelser, som der med ganske stor sikkerhed også vil blive behov for.

Som foreningskunde kan du få 1000 Mbit/s fibernet fra kun 100 kr./md. – jo flere man er sammen, desto billigere bliver vores fibernet.

Men ikke alle bor i en større forening med fælles fibernetværk, og for en enkeltstående husstand, der skal have stabilt fibernet fra Bolignet, vil prisen typisk ligge på 199-299 kr./md. Det er lynhurtigt internet til en skarp pris. For at finde ud af, hvad det koster dig at få fibernet, håber vi, at du har lyst til at kontakte os per telefon eller gennem den kontaktformular, som du også finder her på siden.

Bredbånd er et begreb, som forstås lidt forskelligt, afhængigt af, hvem du spørger. Faktisk er bredbånd en fælles betegnelse for hurtigt internet, uanset hvilken teknologi din forbindelse benytter sig af. Det kan for eksempel være de gamle kobberledninger fra telefonsystemet, et coax-antennenetværk, et kobberbaseret PDS-netværk eller de såkaldte lyslederkabler, som vi benytter os af for at give dig det bedste internet, du kan få.

Det er kun den sidste løsning med lyslederkabler (optisk fiber), der kaldes for fibernet, og dette er den hurtigste og mest fremtidssikrede løsning blandt alle eksisterende teknologier på nuværende tidspunkt.

Som enkeltstående husstand skal du blot følge linket her og skrive din adresse i søgefeltet øverst på siden. Så kan du med det samme se, om du har mulighed for at bestille fibernet fra Bolignet. Derefter er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at få sat fibernet op i din husstand så hurtigt som muligt. Vi er altid parat til at hjælpe danske internetkunder med at få den bedste løsning.

Få adgang til fibernettet i din boligforening

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om en fælles fibernetløsning fra Bolignet til hele din boligforening, kan du udfylde vores kontaktformular her. Så kontakter en af vores medarbejdere dig så hurtigt som muligt og fortæller, hvordan du kan få etableret fibernet
gennem en tilpasset løsning, der giver mening for netop den forening, du er en del af.

Hvis du bor i en boligforening, der allerede har Bolignet som fælles leverandør af fibernet-internet i hele husstanden, skal du blot tilslutte din computer eller WiFi-router via stikket i væggen og gå ind på start.bolignet.dk. Her har du mulighed for at vælge din hastighed, hvis du vil op- eller nedgradere din løsning.

Du kan selvfølgelig også altid få fat i os på tlf: 70 27 70 67 inden for vores åbningstider eller ved at sende en e-mail med dine spørgsmål til adressen info@bolignet.dk. Her kan du altid få personlig vejledning, der tager udgangspunkt i din situation og dit aktuelle behov.

Hos os får du lynhurtigt fibernet med en høj oppetid på mere end 99,9 %, og vi overvåger fibernettet hele døgnet og har 24/7 vagtordning alle årets dage.

Derudover har du mulighed for hjælp og personlig betjening i vores kundeservice på både telefon, chat og mail. Du kan desuden styre din hastighed, betale fakturaer, se netværksstatus mv. i vores BOLIGNET-app som også giver dig besked om planlagte serviceopdateringer mv. Det er blot nogle af de ting, vi tilbyder for at give dig det højeste niveau af service, vi overhovedet kan.

Hvis du ønsker trådløst internet i din bolig, har du også mulighed for at leje en BOLIGNET-router hos os, men det er ikke et krav for at få trådløs dækning – du kan bruge lige det trådløse udstyr du ønsker, i odsætning til diverse andre udbydere, hvor det er et krav, at du bruger netop deres WiFi-router til dit fibernet.

Som udgangspunkt leverer Bolignet fibernet til private husstande, både enkeltstående husstande og fælles løsninger til hele boligforeninger. Vi har dog også enkelte erhvervskunder, både med selvstændige lokaler samt erhvervsdrivende der har til huse i nogle af de foreninger vi leverer fælles fibernet til. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Vores kundeservice har åbent alle hverdage kl. 8-16 på tlf. 70 27 70 67 samt chatten på
bolignet.dk lørdage kl. 10-12. Derudover svarer vi hurtigt og yder teknisk support på
diverse forespørgsler om fibernet på info@bolignet.dk.

Du kan også få overblik over dit fibernet med få klik på mobilen. Via vores app kan du som eksisterende kunde se status på din forbindelse, opgradere hastigheder, tilkøbe trådløs router og mange andre smarte ting. Vores app fås naturligvis både til iOS og Android-telefoner.

Du er naturligvis også velkommen til at følge os på sociale medier, hvor vi løbende holder dig opdateret om vores service og vores produkter, der relaterer sig til fibernet.

Få et uforpligtende tilbud på fibernet fra BOLIGNET

Er du blevet interesseret i den unikke løsning, vi kan levere til boligforeninger og enkeltstående husstande? Så hører vi naturligvis gerne fra dig gennem kontaktformularen. Så tag og udfyld den med det samme, hvis du er nysgerrig på muligheden for at få det hurtigste internet, der dækker alle behov i hele boligen.

Vi ser frem til at høre fra dig.