"bolignet" fra BOLIG·NET

Imponerende og uundværligt

Med en forenings internetforbindelse fra BOLIG·NET, er du sikret stabilt og fremtidssikret internet med hastigheder helt op til 500/500 Mbit/s og til de bedste priser du har set.

Vi garanterer den højeste hastighed og bedste stabilitet. Du kommer på nettet med 3 enkle trin. Hvis du får spørgsmål så kontakt BOLIG·NET´s venlige og kompetente kundeservice medarbejdere som er klar til at hjælpe dig.

Er du i tvivl om hvilke priser der gælder for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.

3 simple trin -
så er du på internettet

Enkelhed sammenlignes ofte med minimalisme. Men rigtig enkelhed er at tilbyde de rigtige ting på det rigtige sted, når du har brug for dem.
Og det er at lave noget, der altid bare virker.
At tilslutte og komme igang med din internetforbindelse fra BOLIG·NET består af 3 simple trin, og du er på nettet i løbet af få minutter.

Så enkelt er det at komme igang

Slip din computer fri

Med en trådløs router får du fuld udbytte af din BOLIG·NET forbindelse, så ikke blot din computer men også din smartphone og tablet kan komme lynhurtigt på internettet. Vi har udvalgt 2 routere, som leveres færdigkonfigureret og klar til at blive tilsluttet i din bolig.

Læs mere og bestil en trådløs router

Vær smartere end tyven

Med en sikkerhedspakke fra BOLIG·NET kan du sove trygt om natten. Vi holder dine programmer opdateret, skanner for virus og og blokerer indhold på nettet som kan skade din computer eller stjæle dine bankoplysninger.

Læs mere om vores sikkerhedspakke

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Marielundvej 43B, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik